Rozpočtový proces - Kubincová, Soňa
Rozpočtové pravidlá verejnej správy - subjekty verejnej správy. Rozpočtový proces. Rozpočet, vypracovanie návrhu rozpočtu, schvaľovanie rozpočtu. Výdavky štátneho rozpočtu. Zodpovednosť vlády. Návrh záverečného účtu. Obce a vyššie územné celky.