V krizových dobách je komunikace naprosto klíčová - Čempelová, Zuzana
Outplacement je možné realizovať vlastnými zdrojmi alebo prostredníctvom špecializovanej spoločnosti. Výhody a nevýhody. Časové nároky na outplacement. Komplexný servis prepúšťaným zamestnancom i tým, ktorí prepúšťajú.