Boj o talenty a klíčové pracovníky se záhy výrazně změní - Hunčík, Branislav
Súčasným trendom v oblasti riadenia ľudských zdrojov je zameranie vyššej pozornosti na talent manažment (TM). Formálne postupy TM majú pomerne krátku históriu, ale rapídny nárast v profesionalite. Akí sú talentovaní ľudia. Sedem krokov modulárneho prístupu k TM. Meranie úspešnosti systému TM.