Personalistika a krize - Jirásek, Jaroslav A.
Kríza má dopad na personalistiku, ale platí to aj opačne, personalistika sa v istej miere podieľala na kríze. Signály blížiacej sa krízy boli zjavné. Rast významu kreativity a talentov. Postavenie technológií v personalistike. Pokrok organizačnej práce v personalistike.