Finančné fondy VŠ - Mráziková, Janka
Finančné fondy verejnej vysokej školy možno vo všeobecnosti tvoriť - z kladného výsledku hospodárenia, z darov a dedičstva a výnosov z nich. Fond reprodukcie. Štipendijný fond.