Trendy v systémech odměňování ve firmách - Hunčík, Branislav
Globálny hospodársky pokles prinútil veľa spoločností prehodnotiť spôsoby riadenia a motivácie zamestnancov, teda aj nastavenie systémov odmeňovania a zároveň v tejto sfére urobiť dôležité rozhodnutia. Tri základné organizačné modely (svety) - zelený, modrý, oranžový svet a odmeňovanie. Charakteristika každého sveta. Multidimenzionálny systém odmeňovania.