Roľ universitetov v kontekste innovacionnogo razvitija obščestva - Gonda, Vladimír
Úloha univerzít vo vytváraní novej znalostnej ekonomiky. Miesto vedy a výskumu v rozvoji spoločnosti. Systém vysokoškolského vzdelávania na Slovensku.