Správné rozhodnutí - šest kroků, jak na to - Jankelová, Nadežda, 1966-
Základom kvalitného manažérskeho rozhodovania je prepojenie postupov s racionálnymi metódmi riešenia. Formulácia všeobecného a konkrétneho problému. Hľadanie a tvorba možností. Kvalitatívne a kvantitatívne riešenia. Príklady z praxe.