Nová norma systému manažérstva kvality ISO 9004: 2009 - Bílý, Matej
Osem základných stupňov manažérstva kvality uvedených v norme STN EN ISO 9004. Efektívny a účinný rozvoj stratégie a politiky organizácie. Zabezpečenie a poslanie cieľov. Kľúčové ukazovatele výkonnosti. Monitorovanie, meranie a analýza prostredia.