Kultúrny cestovný ruch v Nemecku - Steinecke, Albrecht
Rozsah a znaky kultúrneho cestovného ruchu. Faktory riadenia a dynamika trhu kultúrneho cestovného ruchu. Očakávania účastníkov kultúrneho cestovného ruchu. Noví verejní konkurenti v kultúrnom cestovnom ruchu. Stratégie úspešnosti kultúrnych zariadení na trhu cestovného ruchu na príklade múzeí. Trendy v cestovnom ruchu a marketing kultúrneho cestovného ruchu.