Inovácie vo vybranom podniku cestovného ruchu - Jelšíková, Martina
Teoretické vymedzenie pojmu inovácie a cestovného ruchu. Druhy inovácií. Inovačné trendy vo vybranom podniku cestovného ruchu - hotel Café Razy v Poprade.