Vzdelávanie: ako zabezpečiť jeho efektívnosť - Burger, Ivan
Podnikové vzdelávanie z procesného pohľadu. Jednotlivé etapy vzdelávacieho procesu a opatrenia procesného charakteru na zabezpečenie efektívnosti podnikového vzdelávania. Návrhy a realizácia rozvojového programu.