Obchodovanie s cennými papiermi - Kaletová, Viera
Cenné papiere - súčasť obchodného majetku podnikateľov. Právna úprava CP. Členenie CP, charakteristika vybraných druhov. Obchodovanie s cennými papiermi na Burze cenných papierov v Bratislave. Účtovanie CP.