Finančný manažér: strážca firemnej pokladnice - Brezovský, Jozef
Rola a pozícia finančného manažéra v logistickej spoločnosti. Strategický partner a poradca pre riaditeľa. Riadenie účtovného tímu. Externí partneri finančného manažéra. Finančné ohodnotenie.