Ako posilniť odolnosť zamestnancov a prosperovať aj v období zmien - Vojteková, Kristína
Väčšina spoločností si dnes uvedomuje, že zamestnanci sú ich dôležitým aktívom. Veľa peńazí a času je investovaných do výberu zamestnancov, ich zaškolenia a ďalšieho vzdelávania a rozvoja, na balíčky benefitov. Málo pozornosti sa v strednej Európe ale vkladá do zaistenia určitej úrovne fyzickej a psychickej odolnosti zamestnancov, pričom práve táto umožňuje organizáciám udržať si vysokú výkonnosť.