Vybrané metódy riadenia ponuky podnikov - Hanuláková, Eva, 1964-
Vybrané metódy a ich využitie pre riadenie ponuky podnikov s dôrazom na marketingový audit, jeho prínosy a význam v riadení ponuky podnikov a outsourcing ako súčasť širšie koncipovanej zmeny, vedúcej k štíhlejšiemu a pružnejšiemu podniku.