Při potírání pojistných podvodů nelze nespolupracovat! - Karel, Ondřej
Poradca Kancelárie pre prevenciu podvodov Nórskej asociácie finančných služieb, Hans-Jacob Anonsen, v rozhovore o hospodárskej trestnej činnosti a podvodov v poisťovníctve.