Ponuka ako východisko predaja na trhu výrobnej sféry - Kita, Pavol
Ponuka ako východisko predaja. Tri základné prístupy k ponuke - prístup založený na cene, na pútavosti ponuky, vyplývajúci z hodnoty. Nové prístupy k riadeniu ponuky vychádzajúce z hodnoty. Ponuka z hľadiska dlhodobého globálneho partnerstva zákazník - dodávateľ. Identifikácia prístupov dodávateľa k ponuke. Zistenie aktuálnych prístupov slovenských podnikov k ponuke.