Rozvoj interaktivního chování a komunikačních kompetencí s klientem v pomáhajících profesích na terciárním stupni vzdělávání - Šulistová, Radka
Úroveň interaktívnej a komunikačnej kompetencie poskytovateľov zdravotných a sociálnych služieb pri rozhovore s klientom. Metodologické východiská výskumu založené na stratégii skúsenosti a interaktívnej komunikačnej zručnosti v pomáhajúcich profesiách.