Bionika - inšpiratívna cesta k inováciám produktov - Konstantová, Viera
Bionika je odbor, ktorý hľadá riešenia napodobňovaním modelov z prírody. Nástroj k vytváraniu trvalo udržateľného dizajnu inšpirovaného prírodou. Inovačné metódy využívajúce bioniku k vytváraniu nových produktov a procesov. Centrá výskumu a vývoja bioniky.