Skrytá rizika na rozvojových trzích - Henisz, Witold J.
Riziká investovania v rozvojových krajinách. Riziko vyvlastnenia a politické riziko. Skúsenosti nadnárodných investorov a best practice hodnotenia terénu a modelovanie politického rozhodovania. Manuál pre manažment rizík. Význam získavania informácií od tretích strán. Využívanie správnych dát. Prečo ratingy rizika pre jednotlivé krajiny nefungujú.