<The> impact of the global financial and economic crisis on the financial situation of the eurozone - Gonda, Vladimír
Pôvod svetovej finančnej krízy. Globálna finančná a ekonomická kríza a eurozóna. Slovenská republika a krajiny Vyšehradskej štvorky vo svetle globálnej finančnej a ekonomickej krízy. Potreba novej ekonomickej stratégie pre národné vlády na riešenie problémov súčasnej krízy.