Personální rodinná politika - Feierabend, Anja
Personálna politika firmy orientovaná na podporu rodiny. Súčasti komplexnej rodinnej politiky - ponuka služieb, interná komunikácia firmy orientovaná na podporu rodinného zázemia a priaznivá firemná kultúra. Úskalia úspor v oblasti personálnej politiky. Ako udržať personálnu rodinnú politiku v podmienkach úspor nákladov v čase krízy.