Opodstatnenosť kooperácie pri poskytovaní sociálnych služieb pre seniorov - Kraus, Michal
Modely poskytovania sociálnych služieb - anglosaský model, škandinávsky model, korporatívny model, vzájomnostný model. Financovanie a rozptyl sociálnych služieb. Demografické prognózy vývoja skupiny seniorov. Poskytovanie sociálnych služieb seniorom.