Využitie masovej kustomizácie pri predaji produktov - Kudzbelová, Adriana
Definovanie pojmu masová kustomizácia. Popis aktuálneho stavu v problematike masovej kustomizácie a teoretické východiská pre zavádzanie masovej kustomizácie do praxe podnikateľských subjektov. Využitie masovej kustomizácie v konkrétnych úspešných globálnych spoločnostiach Dell Computer a Levi Strauss.