Vybrané nástroje udržateľnej spotreby a výroby - Dupaľ, Andrej
Udržateľná spotreba a výroba. Charakteristika vybraných nástrojov udržateľnej spotreby a výroby. Spoločenská zodpovednosť. Integrovaný systém riadenia. Systém environmentálne orientovaného riadenia a auditu. Posudzovanie životného cyklu. Environmentálne označovanie. Najlepšie dostupné techniky. Ekodizajn. Zelené verejné obstarávanie. Finančná podpora z EÚ v environmentálnej oblasti.