Pravidlá Európskej únie v komodite cukor - Majtán, Štefan
Legislatíva upravujúca trhový poriadok pre cukor. Hlavné body reformy spoločnej organizácie trhu s cukrom. Spoločná poľnohospodárska politika EÚ. Dopad reformy na cenu cukru.