Od áut po tabletky - Marianyi, Peter
Riešenie pre výrobu v zostrených konkurenčných pomeroch krízového obdobia. Vývoj, výroba a zariadenia pre výrobu. Efektívna a pružná výroba malých sérií výrobkov bez zmeny drahých nástrojov či foriem. Využitie nových typov pneumatického a elektrického pohonu. Pracovné linky s čiarovými kódmi.