Ekonomika eurozóny v dlhopisovej a úrokovej pasci - Hölcz, Róbert
Predmet podnikania bankového sektora. Dlhopisy zadlžených členských štátov eurozóny. Európsky záchranný systém finančného trhu takzvaný euroval. Návrhy na zavedenie bankovej dane z bankových transakcií. Nerovnováha obchodných bilancií. Významnejšia úloha čínskej ekonomiky.