Hidden Cooperation or Competition among Industrial Production Branches: Some Results for the Slovak Republic - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Analýza "skrytých" vzťahov v rámci priemyslu, ktoré nie sú prepojené technologicky ani operačne. Údaje. Kointegračná analýza. Výsledky. Dlhodobé rovnovážne vzťahy. Krátkodobé rovnovážne vzťahy.