<The> topicality of Paul Krugman's message for modern economics - Muchová, Eva, 1961-
Prínos amerického ekonóma Paula Krugmana pre ekonomickú vedu. Inovatívne predpoklady pre modely: úspory z rozsahu a nedokonalá konkurencia. Nový prístup k teórii medzinárodného obchodu. Prínos pre ekonomickú geografiu. Teória menových kurzov a cieľové zóny. Ostatné prínosy. Krugman ako popularizátor ekonómie.