Zahraničnoobchodná politika opäť v centre záujmu slovenských politikov - Baláž, Peter
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o zmenách kompetenčného zákona. Snaha presunúť existujúcu sieť obchodných zastúpení Slovenska v zahraničí (OBEO) z pôsobnosti Ministerstva hospodárstva a výstavby SR do rezortu diplomacie. Koordinácia záujmov politickej a ekonomickej reprezentácie.