Komparace zdanění CO2 v zemích Evropské unie - Zimmermannová, Jarmila
Prezentácia systémov zdanenia CO2, v tých krajinách Európskej únie, ktoré ich majú zavedené, s rozlíšením na oblasť energetiky a dopravy. Ich komparácia, spoločné znaky a ich aplikácia.