Skúmanie racionálnosti manažérskeho rozhodovania pri internacionalizácii firmy - Magdolenová, Jana
Realizácia empirického výskumu skúmajúceho problematiku manažérskeho rozhodovania v špecifickom rozhodovacom probléme - internacionalizácie firmy formou jej vstupu na medzinárodný trh.