Aplikácia Balanced scorecard vo verejnej správe - Mihaliková, Eva
Balanced scorecard je jednou z moderných metód riadenia, ktorá sa v súčasnosti zavádza do verejnej správy na Slovensku. Táto metóda sa od ostatných líši svojou komplexnosťou a možnosťou jej širokého využitia v praxi. Charakteristika metódy Balanced scorecard a analýza možnosti jej využitia v praxi verejnej správy.