Komunikačné toky v nadnárodnej spoločnosti výrobného charakteru - Szarková, Miroslava, 1951-
Komunikačné toky predstavujú určité kanály na distribúciu vnútropodnikových informácií, údajov a správ. Vplyv stratégie, vývojových faktorov a pripravenosti hostiteľského prostredia na formovanie komunikačných tokov v nadnárodných spoločnostiach výrobného charakteru pôsobiacich formou dcérskych spoločností v SR. Materiál a metodika výskumu.