Inovatívny prístup k didaktickej interpretácii - Borsuková, Hana
Osvojenie si gramatickej stavby cieľového jazyka v cudzojazyčnej výučbe. Inovatívne sprostredkovanie a osvojovanie gramatiky vo výučbe nemeckého jazyka. Vzorový návrh riešenia danej problematiky vo vyučovacej praxi.