Příjmy zemědělských producentů v nových členských zemích EU - změny v jejich výši a struktuře - Boháčková, Ivana
Problematika príjmovej situácie poľnohospodárov v nových členských krajinách EÚ, ich vývoj pred a po vstupe do Spoločenstva. Pomocou príjmových indikátorov je hodnotený vývoj príjmov z poľnohospodárskej činnosti a dopady tohto vývoja na dotačné opatrenia a opatrenia podporujúce diverzifikáciu činností.