Ochrana spotrebiteľa - Gondárová, Jana, 1983-
Vymedzenie základných pojmov v súvislosti s ochranou spotrebiteľa a priblíženie aktuálnej problematiky ochrany nefajčiarov v reštauračných zariadeniach v Slovenskej republike,