Námety na prekonávanie dôsledkov krízy pre malé a stredné firmy - Knapik, Peter
Námety na alternatívne riešenia malých a stredných firiem v období finančnej a hospodárskej krízy tak pre exekutívu, ako aj organizácie poskytujúce podporu MSP a využiť pri tom doteraz získané skúsenosti zo susedných krajín, ktoré vo vyššej miere podporujú spomínané firmy, najmä pre ich pôsobenie na stabilizáciu zamestnanosti a rozvoj regiónov.