Aktuelle Forschungsergebnisse über den Sprachursprung aus linguisticher Sicht - Adamcová, Lívia
Aktuálny vedecký výskum v oblasti pôvodu a vzniku jazyka. Výskum vývinu nemeckého jazyka. Lingvistické teórie, ktoré bádajú jazyk z foneticko-fonologického ako aj psycholingvistického hľadiska.