Význam a štruktúra finančného plánu holdingu - Tóthová, Alena, 1968-
Základné cieľové poslanie holdingu a úloha finančného manažéra. Pripravované rozhodnutia a finančná kondícia. Finančný plán a finančný plánovací proces. Systém plánov v holdingu a plnenie významných funkcií.