Analýza a návrh systému adekvátnych foriem financovania v podmienkach podnikov a holdingových zoskupení - Hucová, Elena
Riešenie otázok finančného rozhodovania a finančného riadenia podniku. Objem finančných zdrojov a zdroje financovania. Špecifiká finančného riadenia a analýza finančného rozhodovania holdingového zoskupenia podnikov.