Vybrané aspekty využívania biopalív na Slovensku - Mižičková, Ivana
Vznik environmentálnych záväzkov Slovenskej republiky vo vzťahu k biopalivám. Vplyv novej smernice 2009/28/ES na poľnohospodárstvo Slovenska. Vzťah biopalív k zmenám cien potravín na Slovensku. Trvalá udžateľnosť biopalív na Slovensku.