Možnosti obohatenia výučby ruského jazyka u študentov - začiatočníkov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Dziváková, Michaela, 1979-
Doplnkové materiály a postupy, ktoré napomáhajú upevniť vedomosti študentov ruského jazyka na začiatočníckej úrovni, zároveň podporujú ich vnútornú motiváciu a neustály záujem o ruský jazyk ako cudzí a maximálne sa snažia priblížiť osobnosti študenta a jeho potrebám.