Priemerovanie nákupných cien podkladového aktíva - Škriniar, Pavel, 1979-
Podstata investovania v postupnom nakupovaní akcií za fixnú výšku investície. Nákladové priemerovanie. Rôzne ceny a rôzny počet akcií. Dollar Cost Averaging (DCA) a využitie volatility ceny podkladového aktíva. Metóda priemerovania a vplyv kapitálového trhu.