Prezentácia finančných informácií v konsolidovanej účtovnej závierke - Šrenkel, Ľudovít
Metódy zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky. Konsolidácia účtovných výkazov. Používatelia finančných informácií konsolidovanej účtovnej závierky. Zdroje informácií využívané v problematike konsolidovaných účtovných výkazov.