Postup tvorby dlhodobého finančného plánu holdingovej spoločnosti zameraného na zvyšovanie jej výkonnosti - Tóthová, Alena, 1968-
Praktická aplikácia postupu tvorby a hodnotenia dlhodobého finančného plánu holdingovej spoločnosti. Ukazovatele finančnej analýzy a výkonnosť holdingovej spoločnosti. Model hodnotenia výkonnosti INFA. Kvantifikácia ukazovateľa EVA. Vypracovaný príklad.