Inventory management model with return - Gežík, Pavel, 1983-
Model riadenia zásob, ekonomická efektívnosť. Reverzná logistika. Model plánovania výroby s tržbou. Formulácia modelu plánovania výroby s tržbou. Riešenie modelu plánovania výroby s tržbou.