[Informačné systémy marketingu. Prípadové štúdie] - Kita, Pavol
Recenzia na publikáciu, ktorá je zameraná na prípadové štúdie z oblasti marketingových informačných systémov, s ktorých aplikáciou sa marketingový špecialista môže stretnúť v malých, stredných a veľkých podnikoch.